Bedrijfsuitje Gelderland

Bedrijfsuitje Gelderland


Veluweuitje.nl kent oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van een actief bedrijfsuitje in Gelderland.

Onze sfeervolle locatie aan de rand van Veluwe in Gelderland, ons bijzondere activiteitenaanbod, het heerlijke eten en onze gezellige, enthousiaste medewerkers maken Veluweuitje.nl dé locatie voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland.

Zowel indoor als outdoor bieden wij uiteenlopende activiteiten aan, geschikt voor iedereen. Maar ook voor een heerlijk buffet, een gezellige borrel, een vergaderarrangement of een overnachting in een Finse chalet bent u bij ons aan het goede adres. Alle onderdelen zijn zowel los als in combinatie te boeken. Zo kunt u uw bedrijfsuitje in Gelderland geheel naar eigen wens invullen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje in Gelderland. Of vraag direct online een offerte aan.langlaufen Met de activiteiten als langlaufen en een fotopuzzeltocht kunt u de collega’s individueel aan de slag zetten maar ook met elkaar laten samenwerken.

fototocht Maak met uw groep een tocht door de natuur. Ieder team krijgt een camera en gaat 10 spannende opdrachten doen.
personeelstrip Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af en geniet u van een Oostenrijks buffet + après ski party.
vergaderen Naast 2 inspirerende vergaderzalen staat er een prachtig natuurgebied tot beschikking waar een spectaculair langlaufparcours gelegen is.