Beoordelingen

Loes Loenen
Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer.
R. van den Berg
De GPS E-scootertocht was ontzettend leuk. We reden door een prachtige natuur en ondanks de buien en daardoor kou vonden we het zeer geslaagd. De lunch na afloop was prima en het personeel was heel behulpzaam en klantvriendelijk.
Dorien Tessels
Wat een ontvangst. Zeer klantvriendelijk! Een prima prijs kwaliteit vehouding. Het chalet knus schoon en alle basisvoorzieningen aanwezig.
Miranda Broeksma
Het parcours is afwisselend, voor degene die nog nooit op de latten heeft gestaan, kan het heel spannend zijn, zelfs eng. Door de spellen ontstaat er direct een competitie, erg leuk ! Het personeel is buitengewoon behulpzaam en klantvriendelijk.
J. Linnekamp
Wij hebben met twaalf man van dit arrangement genoten. Het was erg goed verzorgd en de mensen ontzettend aardig. Het eten was heerlijk en er zat voor iedereen wel wat bij. Wij komen zeker nog een keer terug voor een ander arrangement. SUPER.
R. van de Graaf
Iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad, vooral het bekijken van de film werd als erg leuk ervaren, ook het buffet was goed.
H. Linschoten
We zijn met onze vriendenclub van 12 personen geweest. Het was een zeer geslaagde leuke langlaufactiviteit en veel gelachen. Het eten was super! quote
G. Spriensma
Wij hebben een prachtige dag gehad, zonnig weer (25graden) alles was goed verzorgd en het langlaufen werd prima uitgelegd door het personeel. Gezelligheid ten top en heerlijk eten zo’n oostenrijks buffet. Kort gezegd een prima dag. top dag!!!
N. Derks
Omdat wij een kleine groep hebben onder de 10 is het altijd moeilijk zoeken want niet overal kun je terecht met een kleine groep. maar de dag was zeeer goed geslaagd en het eten was bijzonder lekker. zeker een aanrader.