Veluwe Hotel

Veluwe Hotel


Veluweuitje.nl is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren.

Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De kamers
Wij beschikken over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Prijzen (excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.)

  • 1-persoonskamer: € 55,-
  • 2-persoonskamer: € 55,-
  • 3-persoonskamer: € 69,-

Een ontbijt boekt u al voor € 9,50 p.p.: Diverse verse broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en muesli, gekookt eitje, koffie, thee en jus d’orange.

Op zaterdag geldt er een toeslag van 10,- per kamer.